20% korting op verblijf Disneyland Parijs

In by NickLeave a Comment

Wil je dit jaar nog de 25e verjaardag van Disneyland Parijs mee vieren in dit magische pretpark? Maak dan nu gebruik van deze aanbieding waarbij je tot 20% korting krijgt op toegang en verblijf en elke dag gratis eet (ontbijt en diner).

Deze aanbieding is geldig voor aankomsten tot 31 oktober 2017 en geldt bij een verblijf in een van de Disneyland Parijs hotels. Begin de dag goed met een gratis ontbijtmenu in een counterservice restaurant in het Disneyland Park. Het voordeel van ontbijten in het park is dat je daarna al snel bij je eerste attractie bent! ’s Avonds profiteer je met deze aanbieding van een gratis 3-gangen diner (per persoon, per nacht) in een selectie van restaurants in beide Disneyland Parijs pretparken, de Disney Hotels of Disney Village. Voor ieder wat wils dus!

In verband met drukte is het wel aan te raden om de restaurants van je keuze op tijd te reserveren. De kosten voor eten en drinken kunnen in Disneyland Parijs hoog oplopen, maar met deze aanbieding voorkom je dat! Als Disney hotelgast geniet je trouwens ook nog van andere voordelen zoals gratis parkeren, gratis shuttle bus service naar de pretparken en je mag enkele uren voor officiële openingstijd al het pretpark in (geselecteerde attracties zijn dan geopend). Kijk voor alle beschikbare data en prijzen op de Disneyland Parijs website.

Bron: pretparkreizen.nl

Deel met vrienden:
Wat vind jij? Laat hier je reactie achter!