Efteling Bosrijk

Met korting naar vakantiepark Efteling Bosrijk

In by NickLeave a Comment

Via TravelBird kun je nu genieten van een verblijf op Vakantiepark Efteling Bosrijk voor de aantrekkelijke prijs vanaf 159 euro per persoon. Het vakantiepark ligt direct naast het pretpark, waar jij tijdens je verblijf onbeperkt van mag genieten!

Aanbieding
Vakantiepark Efteling Bosrijk komt niet vaak voorbij op TravelBird: maak dus nu gebruik van deze mogelijkheid. Je boekt al een verblijf van 3 dagen en 2 nachten vanaf 159 euro per persoon. Ook een langer verblijf van 3 of 4 nachten is mogelijk. Kijk voor alle data (van juni tot en met december, diverse aankomstdagen) en prijzen op de website van TravelBird. Op het vakantiepark verblijf je in een vakantiehuisje of appartement. Inbegrepen bij de prijs is onbeperkt toegang tot pretpark De Efteling op alle dagen van je verblijf. Als gast van Efteling Bosrijk mag je bovendien een half uur voor openingstijd al het park in en kun je gebruik maken van diverse speciaal geopende attracties. Ook opgemaakte bedden, handdoeken pakketten en wifi is al bij de prijs inbegrepen, waardoor je niet voor onverwachte kosten komt te staan.

Efteling Bosrijk
Vakantiepark Efteling Bosrijk is een belevenis op zich. Kinderen kunnen zich uitleven in de verschillende leuke speeltuinen verspreid over het park. ’s Avonds worden er door Klaas Vaak bedtijd verhaaltjes voorgelezen en lekker even zwemmen kan in het Badhuys met apart baby/peuterbad. Efteling Bosrijk beschikt ook over een eigen restaurant en souvenirwinkel. Als gast van Efteling Bosrijk kun je ook gebruik maken van de faciliteiten van het Vakantiepark Efteling Loonsche Land. Dit ligt slechts op enkele minuten lopen via een mooi bospad. Vakantiepark Efteling Loonsche Land is recent geopend en beschikt over diverse faciliteiten, waaronder een restaurant, diverse (water)speeltuinen en een kleine kinderboerderij.

Pretpark De Efteling
Op ongeveer 10 minuten lopen van Vakantiepark Efteling Bosrijk ligt de ingang van De Efteling. Het is heerlijk om na een lange dag Efteling zo terug naar je vakantiehuisje of appartement te kunnen lopen. En de volgende dag(en) kun je weer genieten van alle Efteling attracties die je op de eerste dag nog gemist had! Op 1 juli opent de langverwachte nieuwe Efteling attractie Symbolica. En gedurende de zomermaanden zijn ook de gezellige zomeravonden vol muziek en entertainment weer terug. De Efteling is tijdens de zomeravonden tot laat in de avond geopend. Wacht je liever nog wat langer met je verblijf? Ga dan genieten in de Winter Efteling. In het TravelBird Efteling Bosrijk aanbod kun je kiezen uit diverse aankomstdata van juni tot en met december.

Bron: Pretparkreizen.nl

Deel met vrienden:
Wat vind jij? Laat hier je reactie achter!