Villlages Nature Paris

Openingsaanbieding Villlages Nature Paris

In by NickLeave a Comment

Maak nu gebruik van de openingsaanbieding van Villages Nature Paris. Dit vakantiepark van Center Parcs bevind zich vlak bij Disneyland Parijs. Als je nu boekt kan je boeken voor prijzen vanaf €587 voor vier personen met een verblijfsduur van drie nachten.

Openingsaanbieding Villages Nature Paris
Vlakbij de pretparken van Disneyland Parijs is de afgelopen jaren gebouwd aan het vakantiepark Villages Nature Paris. Dit vakantiepark, een samenwerking tussen Disneyland Parijs en Center Parcs opent op 11 augustus haar deuren. Wanneer je nu boekt voor 25 juni profiteer je van een speciale openingsaanbieding. Boek nu je weekend of midweek op Villages Nature Paris met diverse aankomst data in augustus, september en oktober. Met de speciale openingsaanbieding boek je al een verblijf van vier dagen/drie nachten vanaf 587 euro (accommodatie voor vier personen). Vanuit het Center Parcs park Villages Nature Paris kun je niet alleen een bezoek brengen aan Disneyland Parijs maar natuurlijk ook aan de vele bezienswaardigheden in de stad Parijs.

Faciliteiten op het park
Ook op het vakantiepark zelf is van alles te beleven. Villages Nature Paris beschikt over twee mooie meren en een Aqualagoon: een groot zwemparadijs zowel binnen als buiten. De natuur en duurzaamheid staan centraal in Villages Nature Paris. Zo kun je er een bezoek brengen aan vier verschillende natuurlijke werelden waaronder een levensgrote speelboerderij, wonderlijke tuinen, een magisch bos met diverse speeltoestellen en een mooie boulevard langs het meer. Center Parcs Villages Nature Paris is een uniek vakantiepark, anders dan alle andere Center Parcs parken.

Ligging
Het grootste pluspunt van het vakantiepark Villages Nature Paris is natuurlijk de ligging op ongeveer 30 kilometer van het centrum van Parijs en slechts 6 kilometer van Disneyland Parijs. Entreekaarten voor Disneyland Parijs zitten niet bij de prijs inbegrepen. In plaats daarvan beslis je zelf hoeveel dagen je Disneyland Parijs wilt bezoeken vanuit Villages Nature Paris. De overige dagen kun je besteden in Parijs zelf of natuurlijk gewoon op het vakantiepark. Ook in je accommodatie is het goed toeven. De verschillende typen appartementen en vakantiehuizen zijn luxe en modern en bieden meer ruimte en comfort dan de Disneyland Parijs hotels of Disney’s Davy Crockett Ranch.

Deel met vrienden:
Wat vind jij? Laat hier je reactie achter!