Raccoon Lodge

Overnachten in een nieuwe Raccoon Lodge in Vakantiepark Slagharen

In by Nick

Recent berichtten wij al over het nieuwe type vakantiehuis, de Raccoon Lodge, waar je vanaf juni 2017 in Attractie- en Vakantiepark Slagharen in kunt verblijven. De Raccoon Lodge is groter, luxer en moderner dan de meeste accommodaties van Vakantiepark Slagharen en geschikt voor zes personen. Nu als introductie is er een schitterende aanbieding om deze nieuwe vakantiehuizen te proberen!

Wanneer je nu voor 3 maart je verblijf in een Raccoon Lodge boekt profiteer je van een scherpe introductie aanbieding, vanaf 289 euro per accommodatie. Bij deze scherpe prijs is bovendien onbeperkt toegang tot het naastgelegen Attractiepark Slagharen en waterpark Aqua Mexicana al inbegrepen! Op geselecteerde aankomstdate profiteer je ook in andere typen vakantiehuisjes nu nog van aantrekkelijke vroegboek korting.

Attractie- en Vakantiepark Slagharen is een perfecte bestemming voor een korte vakantie met het hele gezin. De huisjes van Vakantiepark Slagharen liggen direct naast het Attractiepark en zijn te boeken voor aantrekkelijke prijzen. Neem eens een kijkje op de website van Vakantiepark Slagharen voor een overzicht van de vele verschillende typen accommodaties. Attractie- en Vakantiepark Slagharen heeft voor ieders smaak en budget wel wat te bieden.

Bron: Pretparkreizen.nl

Deel met vrienden: