Disney World

Walt Disney World met extra korting

In by Nick

Het is weer zo ver! Vanaf nu kun je alvast je vakantie naar Walt Disney World in Florida in 2018 boeken. Elk jaar is er rond deze tijd de beste Walt Disney World Orlando aanbieding voor vroege boekers. Boek voor 6 juli 2017 je verblijf in 2018 en profiteer van allerlei korting en extra’s.

Zo ontvang je per persoon een gratis maaltijdplan, waarmee je elke dag van je verblijf gratis eet in diverse Disney World restaurants en je honderden euro’s bespaart. Ook ontvang je een gift card ter waarde van maar liefst 200 dollar die je kunt besteden in de Disney winkels op het resort. Voor een 14-dagen ticket voor alle Walt Disney World pretparken betaal je de prijs van een 7-dagen ticket en tot slot krijg je ook een gratis Memory Maker (gratis foto’s van je gezelschap, ook in attracties, ter waarde van 169 dollar).

Kijk snel op de Walt Disney World website voor meer informatie en alle mogelijke data en prijzen. Het Walt Disney World Resort in Florida bestaat uit een groot aantal verschillende hotels in diverse luxeniveaus. Door te verblijven in een van de officiële Walt Disney World Hotels blijf je helemaal in de Disney sfeer.

Zeker met de laatste uitbreidingen waarmee ze bezig zijn in het Walt Disney Resort is dit zeker een bezoekje waard. Glij van de nieuwe glijbaan af in Typhoon Lagoon of betreed de wereld Pandora, bekend uit Avatar met verschillende geweldige attracties. De dag sluit je dan natuurlijk af met de nieuwe avond show River of Lights.

Bron: Pretparkreizen.nl

Deel met vrienden: