Rivers of Light

Rivers of Lights in premiere in Animal Kingdom

In Disney by NickLeave a Comment

Deze week is in het Walt Disney World pretpark Animal Kingdom de avondshow Rivers of Light in premiere gegaan. In Rivers of Light worden bezoekers aan het einde van de dag in Animal Kingdom meegenomen in een spectaculaire wereld met muziek, water, licht en special effects.

Het is de eerste echte avondshow voor het pretpark, wat nu dus ook op diverse dagen tot ’s avonds laat geopend blijft. Animal Kingdom is het kleinste park van de Walt Disney World pretparken, maar wordt flink uitgebreid met shows en attracties. Naast de avondshow kun je vanaf de zomer ook het nieuwe themagedeelte World of Avatar bezoeken met twee nieuwe attracties.

De Rivers of Lights is niet onomstreden en is al meerdere keren uitgesteld vanwege een ongeluk en terug kerende problemen. Nu de show eindelijk te zien is kunnen bezoekers aan het einde van hun dag gaan genieten van deze avondshow. De show is niet zoals in de andere Disney parken die ook een avondshowhebben. River of Lights is een ingetogen show zonder bombastich vuurwerk of bekende Disney characters die aan de show mee doen. Maar juist deze ingetogen manier past perfect in het Animal Kingdom. 

Voor de mensen die niet kunnen wachten om te kijken hoe de show is, of voor de mensen die niet verwachten op korte termijn af te reizen naar Orlando, Florida. Hier onder is de volledige show al te zien. 

Het Animal Kingdom is een van de vier pretparken van Walt Disney World in Orlando, Florida. En is voornamelijk een dierentuin op de Disney manier. Je kan hier op Safari met een jeep en diverse andere dieren vinden. Verder zijn er natuurlijk ook attracties te vinden. Zo is de duurste achtbaan ooit gebouwd te vinden in dit park. Straks met de uitbreiding van Pandora wordt dit park een must see in je reis naar de Disney parken in Florida

Bron: Pretparkreizen.nl

Deel met vrienden:
Wat vind jij? Laat hier je reactie achter!