Efteling Boarding Pass: lekker wachten voor een lege wachtrij

In Efteling by RutgerLeave a Comment

De Boarding Pass van de Efteling is een veel besproken onderwerp bij de Efteling fans. Afgelopen weekend werd er voor het eerst getest bij Symbolica met het nieuwe systeem. En tsja, dat liep nou niet echt he-le-maal zoals ze bij de Efteling hadden gehoopt.

De test van het beruchte systeem bij Symbolica zorgt voor veel bizarre nieuwe situaties in het park. Zo ontstaat er tegenwoordig een wachtrij voor de ingang van de officiële wachtrij van Symbolica. Ook nemen fans die dagelijks het park bezoeken een screenshot van hun online ticket, om deze de volgende dag op dezelfde tijd weer te gebruiken. Dit kan omdat de kaartjes op dit moment nog op het oog worden gecontroleerd. Heel leuk, maar absoluut niet de bedoeling van het ‘in de Efteling bedachte’  systeem.

Het is natuurlijk ook nog maar een test. De komende tijd gaat het sprookjespark bezig met het optimaliseren van het systeem. Enkel is het nu eerder nog een nachtmerrie dan een sprookje voor het park. Maar hoe kan het dat de wachtrij bij Symbolica zo ophoopt, en bij de test van de Python dit veel minder was?

Zou dit het zijn?

Dit komt wellicht omdat er kort gezegd geen reet te doen is in de directe omgeving van Symbolica. Polles Keuken is samen met het Spookslot en de Pagode het enige wat de gasten -even snel kunnen doen-  voordat ze naar Symbolica gaan. Omdat het Boarding Pass systeem werkt met tijdsloten, is dit op drukke dagen erg lastig te combineren met andere attracties in het park die nog niet volgens dit systeem werken. 

Al met al valt er veel over te zeggen, maar kunnen we beter met z’n allen afwachten wat de uitkomsten zijn van deze Boarding Pass periode bij Symbolica. Het is tenslotte nog een testfase. 

Deel met vrienden:
Wat vind jij? Laat hier je reactie achter!