#Eftelfietsen, fietsend naar de Efteling

In Efteling by NickLeave a Comment

Wie de afgelopen dagen Twitter in de gaten heeft gehouden moet het gezien hebben. #Eftelfietsen. Het is een term die de wereld in is geslingerd door de YouTuber Rowan Peeters. In zijn video verteld hij hoe hij 20 kilo is afgevallen met behulp van de Efteling. Dit klinkt in eerste instantie misschien vreemd, maar dit is echter niet zo.

Rowan Peeters die in het Brabantse dorpje Best woont, heeft maandag 18 september een video gepubliceerd op zijn YouTube kanaal over hoe hij is afgevallen met behulp van de Efteling. Zo vertelt hij in zijn video dat hij vaak van zijn huis naar de Efteling gefietst is om zo veel calorie├źn te verbranden. Dit werkte erg goed en is nu dus 20 kilo kwijt geraakt.

In zijn video verteld hij onder meer dat een Efteling abonnement goedkoper is dan een sportschool abonnement en dat hij er mede daardoor mee begonnen is, verder was een abonnement op dit pretpark al een langere wens van hem.

Sinds zijn video online staat Tweetten veel Efteling-fans er op los met de hashtag: #Eftelfietsen, soms gaat dit gepaard met een complimentje aan Rowan. Ook zijn er veel mensen geïnspireerd door hem en overwegen om ook eens naar de Efteling te fietsen.

De afstand die Rowan elke keer enkel fietste was 37 km, dat is dus een behoorlijk eind. En hij deed hier dus ook redelijk lang over.

Wij van Pretparkfans willen Rowan complimenteren met zijn prestaties en zijn zelf nu ook erg gemotiveerd om zelf ook een keer naar de Efteling te fietsen.

 

Video van Rowan Peeters:

Deel met vrienden:
Wat vind jij? Laat hier je reactie achter!