Gaat Raveleijn dan nu eindelijk een keer interessant worden?

In Efteling by RutgerLeave a Comment

Aan het decor van Raveleijn ligt het niet. Het imposante gebouw wat tevens een restaurant en kantoorgebouw is, zorgt bij het vallen van het doek tot vel ge-ooh en ge-aaahh. Maar dan komt de show. Die is wel leuk. Maar dan is alles ook wel gezegd. In 2020 gaat hier hoogstwaarschijnlijk verandering in komen.

Ingewijden van de Efteling melden aan Eftelingsestraat dat de show in 2020 drastisch zal veranderen. De laatste keer dat dit is gebeurd, is ondertussen alweer vijf jaar geleden.

De nieuwste show zal de verhaallijn opvolgen van het tweede boek van Raveleijn: De bende van de witte veer, welke is geschreven door de bekende kinderboeken schrijver Paul van Loon.

Korte verhaal omschrijving

Er gaan geruchten over vreemde, wolfachtige wezens in de magische stad Raveleijn. Overal waar deze bende geweest is, wordt een witte veer gevonden. Het volk spreekt over De Bende van de Witte Veer. Ook in de ‘echte’ wereld gebeuren vreemde dingen. Wat is er aan de hand? Het ziet ernaar uit dat De Vijf weer in actie moeten komen. Maar de Poort naar Raveleijn lijkt hermetisch gesloten…

Fans hopen dat de show een stuk beter wordt dan de huidige show. Die heeft namelijk een lage herhalingswaarde en is nodig aan vervanging toe. 

Deel met vrienden:
Wat vind jij? Laat hier je reactie achter!