Zoals wij al zeiden: de Efteling bouwt nieuwe achtbaan op plaats BOB

In Efteling by RutgerLeave a Comment

Wat wij in maart al vermoedde, gaat daadwerkelijk ook gebeuren. De Efteling gaat de Bob vervangen door een nieuwe achtbaan. Zoals het eruit ziet op de tekening, ziet het eruit dat het een MACK Powered Coaster worden.

Ja je hoeft ons niet te geloven, maar we hadden het al een beetje zien aankomen. Nadat Fons Jurgens al had aangegeven dat de Bob niet meer het eeuwige leven had, was voor ons de rekensom makkelijk gemaakt.

Helaas heeft de baan al geruime tijd te kampen met storingen en is hierdoor momenteel nog steeds gesloten. Naar aanleiding van een uitgebreid onderzoek van alle elementen van de attractie, is nu bekend geworden dat de Bob donderdag 11 oktober weer opengaat voor Efteling-bezoekers.

De benodigde aanpassingen voor de toekomst en het feit dat soortgelijke achtbanen niet meer geleverd worden, hebben ertoe geleid dat de Efteling een alternatief heeft gezocht en gevonden.”

Dit alternatief is gevonden in de vorm van een dubbele achtbaan, ook weer geschikt voor de hele familie (vanaf 1 meter groot). Max & Moritz opent in het voorjaar van 2020. De nieuwe attractie in het uitbreidingsgebied wordt uitgesteld tot 2021, als onderdeel van een compleet nieuw themagebied.  

 

Deel met vrienden:
Wat vind jij? Laat hier je reactie achter!