Disney copycat Europapark slaat weer toe

In Europa by NickLeave a Comment

Het best bezochte park van Duitsland, Europapark, heeft bekend gemaakt nieuwe plannen te hebben voor een iet wat ongewone uitbreiding. Deze skilift, welke over de grens naar Frankrijk gaat, wordt de volgende attractie op de lijst ‘Dit hebben ze in Disney ook’.

Disney en Europapark hebben samen al een lange geschiedenis. Namelijk zolang Europapark al bestaat krijgen ze het voor elkaar om verschillende toppers of gebouwen na te maken. Van de bol van EPCOT tot aan de recent in Europapark afgebrande Pirates attractie.

Europapark moet de afgelopen tijd wel gedacht hebben, wij hebben al te lang niet meer naar Disney gekeken toen ze de plannen voor de volgende copycat attractie gingen bedenken. Nadat bekend werd dat Disney World een uitbreiding doet met een Skilift, genaamd Skyline, kon Europapark niet achterblijven natuurlijk!

Europapark heeft namelijk met trots bekend gemaakt dat ze druk bezig zijn om ook een Skilift te gaan openen! Alleen niet om te hoppen tussen de parken of resorts, want dat is niet nodig daar in Rust. Maar om te zorgen dat de altijd zo vriendelijke Fransen niet meer om hoeven te rijden.

Door een opstapplek te maken aan de andere kant van de Rijn, scheelt het die Fransen namelijk een uurtje omrijden. Knal er wat resorts bij, en daar is je nieuwe copycat transport systeem!

BIZAR!

Deel met vrienden:
Wat vind jij? Laat hier je reactie achter!