Bizar: zo voeren pretparken geplande werkzaamheden uit

In Nieuws by RutgerLeave a Comment

Als iedereen er over schrijft, kunnen wij niet achterblijven. Dus bij deze het artikel: Bizar: zo voeren pretparken hun geplande werkzaamheden uit; waarin wij van Pretparkfans een journalistiek hoogstandje presenteren.

Het is natuurlijk wel lastig, want hoe weet je nou waar en wanneer er onderhoud is? Wij van Pretparkfans hebben na zwaar journalistiek onderzoek ontdekt dat de meeste pretparken hiervoor gewoon een aparte pagina op de site voor hebben. Sterker nog, veel pretparken zijn in de winter gewoon dicht voor onderhoud. BIZAR!

Te beginnen in Disneyland Parijs: na lang zoeken, ik bedoel ff Googlen, kwamen we tot de ontdekking dat er binnenkort attracties in onderhoud zijn. benieuwd welke, check de link. BIZAR!

Ook in de Efteling blijven ze niet achter. Zo zijn ze begonnen aan het plaatsen van stijgers voor de ingang. Voor de mensen die nog nooit stijgers hebben gezien, is de natuurlijk een BIZAR aanzicht. 

DIT IS ZO BIZAR

Maar ook dit hadden we kunnen weten, want net als Disneyland Parijs, heeft ook de Efteling een speciale pagina voor dit onderhoud. HOE BIZAR IS DAT DAN!!!!1!

.

Deel met vrienden:
Wat vind jij? Laat hier je reactie achter!