Bobbejaanland kondigt dikke coaster aan

In Nieuws by RutgerLeave a Comment

We hebben er even op moeten wachten, maar Bobbejaanland heeft zojuist bekend gemaakt een nieuwe achtbaan te bouwen. En wat voor één: een Triple Launch Coaster van Gestlauer. Deze achtbaan zal geplaatst worden in een nieuw te bouwen themagebied.

In het persbericht staat vermeld dat Bobbejaanland hiermee de snelste, hoogste en steilste triple-launch-coaster met de meeste inversies in de BENELUX naar haar park haalt. Dat betekent dat de achtbaan minimaal 3 inversies zal krijgen. 

Nieuw thema gebied

Tegelijk met de achtbaan zal een nieuw themagebied openen. Het nieuwe gebied zal ruim 2 hectare groot zijn, wat een uitbreiding van het park betekent van maar liefst 3000 vierkante meter. De meest spectaculaire, iconische attracties van Bobbejaanland zoals achtbaan Typhoon en reuze frisbee Sledge Hammer zullen onder andere deel uitmaken van de nieuwe gethematiseerde zone. In dit themagebied zal ook de nieuwe achtbaan geplaatst worden. Het belooft de grootste investering van het park ooit te worden. 

De bouwwerkzaamheden starten in de zomer van dit jaar. In het voorjaar van 2019 hoopt Bobbejaanland de eerste bezoekers te mogen verwelkomen in het gebied.

 

Deel met vrienden:
Wat vind jij? Laat hier je reactie achter!