Directie Walibi reageert op kansloos Looopings

In Nieuws, Walibi Holland by RutgerLeave a Comment

Oei, de redactie van Looopings is even op zijn ego getrapt. Directeur van Walibi Holland, Mascha van Till, heeft deze zondagochtend even aan de redactie gemeld wat zij van een artikel vindt op de  pretparkwebsite. 

Tsja, waar zullen we beginnen. Dat de redactie van Looopings zichzelf als goden in de pretparkwereld zien, is niets nieuws. Met als oppergod hoofdredacteur Wessel Wit, die zich in verschillende programma’s laat voorkomen als de absolute eindbaas van de pretparken.

Dat Looopings het niet altijd bij het juiste einde heeft valt niet vaak terug te lezen op de site. Ze passen met regelmaat artikelen aan, zonder dit te vermelden. Dat is op zich niet heel erg, maar ondertussen wijzen ze ieder ander online kanaal op minimale foutjes in artikelen om zelf maar beter voor te komen. 

Recent verscheen er een artikel op de site over de drukte in Walibi Holland van afgelopen zaterdag. Hierin werd onder andere een citaat van directeur Mascha verdraait, en erg overdreven over het park gepraat om het maar voor te laten komen dat het een grote chaos is geweest.

 Walibi directeur Mascha van Till is er even helemaal klaar mee, en haalde uit naar de redactie via Twitter. Lees hieronder de conversatie:

Niet alle beweringen van Mascha vallen terug te lezen op de site. Dit omdat Looopings het artikel zelf natuurlijk weer heeft aangepast. 

Vanavond zal de nieuwe naam van de RMC in Walibi bekend gemaakt worden. Ook zullen Mascha en Wessel met elkaar in gesprek gaan over dit voorval. Maar dat Looopings flink voor het blok is gezet, is een ding wat zeker is.

Get your shit together.

 

Deel met vrienden:
Wat vind jij? Laat hier je reactie achter!