Ja hallo, daar zijn we weer!

In Nieuws by RutgerLeave a Comment

Het is niet de eerste keer dat we even weg zijn geweest. Maar ja, wij hebben verder ook gewoon een leven. We gaan de komende tijd proberen om het zooitje allemaal weer even op te pakken. Met een nadruk op proberen. 

Want wat hebben we nou eigenlijk gemist deze zomer? De opening van Avalon was inderdaad wel een knaller. Niet zozeer omdat het gebied open ging, maar meer omdat er meer storing die dag was ‘dan ooit’. Lachen natuurlijk, maar we zijn na wat opstart problemen wel weer een top achtbaan rijker.

Natuurlijk was er ook weer Het Zeven (plus twee) Pleinen Festein. Waar je, zoals elk jaar, gewoon nét even wat langer moet wachten voor een parkeerplek, toiletbezoek, attractie en achtbaan dan normaal gesproken. Schijnt dat er nog steeds mensen staan te wachten om de extra parkeerplaats van de Efteling ergens in de Flevolandse polder te verlaten. 

De Bob doet het trouwens ook nog steeds niet.

In elk geval: we zijn terug. Alleen dan wel als we daadwerkelijk wat te vertellen hebben. 

Want geef nou toe: is het echt nodig om iets te schrijven als je niets te vertellen hebt? ‘Nieuws’ dat een agent z’n hond kwijt raakt, boeit ons gewoon niet.

 

 

Deel met vrienden:
Wat vind jij? Laat hier je reactie achter!