Toch geen bom in Bobbejaanland

In Nieuws by RutgerLeave a Comment

Het scheelde niet veel, of Bobbejaanland was Boemmejaanland geweest. Afgelopen nacht werd namelijk een man gesignaleerd die het park was binnen gedrongen. De beelden waren zodanig verontrustend, dat de Belgische politie het park vandaag niet liet openen.

Amai! Dat was ‘ff schrikken voor de bezoekers die vandaag voor de poort stonden. Enige tijd was er onduidelijkheid, maar al gauw werden de bezoekers teleurgesteld naar huis gestuurd.

Op bewakingsbeelden was te zien dat een man eenzaam door het park liep. Hij had een rugzak om, wat al snel zorgden voor de angst op een terroristische aanslag. 

Maar gelukkig zijn daar Mega Mindy en Mega Toby nog! De politie en de explosievendienst DOVO hebben overdag niets gevonden, wat doet vermoeden dat de twee Vlaamse helden het park hebben gered.

Bobbejaanland heeft door het weigeren van de bezoekers wel wat geld misgelopen. En dat is niet best, aangezien het park best wat geld kan gebruiken. Het park hoopt deze tegenvaller te kunnen verhalen bij de verzekering. 

 

 

Deel met vrienden:
Wat vind jij? Laat hier je reactie achter!