Tweestryd in Wildlands twee verschillende belevingen

In Nieuws by NickLeave a Comment

Onlangs heeft Wildlands Adventure Zoo in Emmen meer details bekend gemaakt over de in aanbouw zijnde uitbreiding. Bij de uitbreiding met de naam Tweestryd, kan je tegen elkaar kan racen, en bestaat uit twee achtbanen. Daarnaast heeft elke achtbaan een andere beleving, de een heeft meer bochten en de andere is wat hobbeliger.

De nieuwe uitbreiding in Wildlands welke eind maart open zal gaan heeft daarnaast ook een naam gekregen: Tweestryd. In Tweestryd bevind je je in een Afrikaanse mijn met ophol geslagen mijnkarretjes. In deze dual familie boomerang coaster kan je tegen elkaar racen. De uitbreiding bestaat daarom ook uit twee losse achtbanen, elk met een eigen beleving. Wie er elke race wint is onbekend en zal ook steeds wisselen. Dit alles is afhankelijk van het gewicht in de trein. 

In het nieuwe gedeelte van de Serenga komt naast Tweestryd ook een uitkijktoren te staan. Deze is bedoeld voor de familie leden die nog niet in de achtbanen durft, maar wel graag wilt toe kijken. Verder zal het uitgebreid worden met een nieuwe plein waar je ook streetfood kan gaan vinden. Het idee is dat straks elke familie zich kan gaan vermaken in het nieuwe gedeelte van Wildlands.

Deel met vrienden:
Wat vind jij? Laat hier je reactie achter!