Originaliteit is ver te zoeken: Walibi komt met making-of serie van nieuwe achtbaan

In Nieuws by RutgerLeave a Comment

Allemaal leuk, lief en aardig, maar origineel is het niet. Walibi heeft vandaag een trailer gelanceerd voor een making-of serie over de nieuwe RMC achtbaan Untamed.

Het lijkt wel een trend te worden. De Efteling maakt al jaren making-of video’s. Dit jaar kwam Toverland met een soort gelijke video en nu vinden ze bij Walibi Holland ook dat ze met de hype mee moeten doen.

Elke making-of video is ook praktisch hetzelfde: dramatische muziek, zwoele voice-over stem en vooral veel gezwijmel en zelfbevrediging van het park in kwestie. En als je dacht dat GTST drama is, dan heb je de recente making-of series van pretparken nog niet gezien.

Ok√© ja, we vinden het wel leuk om te kijken. En ja, het zijn prachtige beelden met vaak leuke nieuwtjes en leuke details. Alleen moet nu elk park weer exact hetzelfde doen? Maar dan ook echt exact? 

Bijvoorbeeld: Walibi had er ook voor kunnen kiezen om de afleveringen via IGTV te uploaden op Instagram. En dan niet alla snapchat vorig jaar, maar gewoon een making-of, maar dan anders. Dan ben onderscheid je je als park ook meteen van je concurrenten. Het is maar een idee. 

Toch stiekem een beetje nieuwsgierig? Hier de trailer van Untamed! 

Deel met vrienden:
Wat vind jij? Laat hier je reactie achter!