Hallo Pretparkfans!

Vandaag, donderdag 21 mei 2015, is Aqua Mexicana officieel geopend in Slagharen! Dit zwembad is de eerste attractie die onder de naam van Wouter Dekkers opent in één van de bekendste attractieparken van Nederland. Omdat het natuurlijk niet niks is dat er zo’n groot zwembad word geopend, was er een speciaal opening voor alle genodigden!


Pretparkfans
Wij waren natuurlijk ook aanwezig op deze speciale dag. We werden ontvangen met een hapje en een drankje. Een poosje later mochten we het zwembad voor het eerst sinds de bouw weer gezichten. De eerste indruk van het zwembad was erg goed!
Het lag er fris en verzorgd bij.

Nadat Wouter Dekkers, Inge de Bruin en de burgemeester ons hadden verwelkomd in het bad was het tijd om het zwembad feestelijk te openen! Later vandaag of morgen zal er een video van ThrillFactory online komen die ons in bewegende beelden zal weergeven hoe deze opening verliep.

Aqua Mexicana

In het zwembad zijn 10 glijbanen, waarvan 3 bijzonder groot met special effecten! Daarnaast heeft het zwembad een bubbelbad waar 70 personen inpassen, uniek in Nederland! Ook is er een buitengedeelte met een strand voor als het mooi weer is. De totale (bruto) oppervlakte van Aqua Mexicana is 7000 m2, daarvan is 5200 m2 ‘nat’. Samen is dit zo groot als 5 olympische zwembaden, ofwel 750 badkamers.

Deel met vrienden:

Tags

Share this Project

Wat vind jij? Laat hier je reactie achter!