Op dinsdag 12 april was Pretparkfans uitgenodigd door Duinrell. Zoals jullie weten is Duinrell bezig om een nieuwe attractie te bouwen welke dit jaar nog moet openen. Vandaag was de testdag van de nieuwe attractie die Wild Wings heet. Wild Wings is een unieke attractie in Nederland.

Hij is gebouwd door de firma Gerstlauer, die onder andere ook de achtbanen Falcon en de Dragonfly in Duinrell heeft geleverd. De attractie is een SkyFly wat een vliegtuig molen is waar je zelf kan kiezen of je heel vaak over de kop gaat of niet. De SkyFly van Duinrell heet Wild Wings en heeft het thema van kunstvliegen, ook wel aerobatics genoemd. Je neemt plaats in een vliegtuig waar jij zelf dus de vleugels kan bedienen

Doordat je zelf de vleugels bedient kan jij, de piloot, zelf bepalen of je een beetje wilt schommelen, of rolls blijft maken als een gek. Voor de echte durfal wordt er op een scherm bij gehouden hoeveel rolls er gemaakt worden. Hier kan je het jaar, maand en dagrecord terug zien. Na de testdag is het record al op 77x gezet! 

Per vlucht kunnen er twaalf piloten plaatsnemen om hun vliegkunsten te showen aan het publiek. Ieder vliegtuig wordt bedient door 1 piloot, en je kan maximaal 40 rolls per minuut maken. Voor zowel de thrill-seeker, als het jonge broertje van de thrill-seeker is dit dus een prima uitbreiding in Duinrell.

Wil je zelf Wild Wings beleven? Wild Wings is na de officiĆ«le opening op 21 april voor iedereen toegankelijk vanaf het middaguur. Voor alle foto’s die wij gemaakt hebben, bekijk hier onder de slideshow!

Invalid Displayed Gallery

Deel met vrienden:

Tags

Share this Project

Wat vind jij? Laat hier je reactie achter!