Toverland en Slagharen verwelkomen je in 2018 op een nieuwe manier

In Bouw update, Slagharen, Toverland by RutgerLeave a Comment

Nog een paar maanden wachten en dan begint alweer het nieuwe pretparkseizoen! Zoals bij iedereen bekend, zitten de parken winters niet stil. Zo bouwt Toverland aan een gloed nieuw themagebied en bereid Attractiepark Slagharen zich voor op het 55 jarige bestaan van het park. Toch hebben beide parken iets gemeen dit jaar. Beide parken krijgen namelijk een totaal nieuw entreegebied. 

In attractiepark Slagharen is men ondertussen al begonnen aan de bouw van het nieuwe entreegebied. Volgens Wouter Dekker, algemeen directeur, is het park toe aan een vernieuwde entree omdat de huidige entree ouderwets en klein is. Ook voorkomen ze straks de gevaarlijke situaties met de kruising van het wandelgebied naar de entree. Het park investeert 1,2 miljoen euro voor een nieuwe tunnel onder de rijbaan door. Als alles volgens planning verloopt, zal de de nieuwe ingang bij de opening van het park op 16 maart in gebruik worden genomen. 

Toverland

Waar men voorheen in Toverland via de enorme loods het park moest betreden, zal dit vanaf 7 juli dit jaar totaal anders zijn! Er komt namelijk een compleet nieuw entreegebied. Het entreegebied zal Port Laguna heten, en zal onder andere bestaan uit een boulevard met winkeltjes, een plein met keuzes naar de themagebieden en een theater.  De plek zal uitgroeien tot een idyllisch havenstadje. Een plek waar het toveren letterlijk tot leven komt.

 

 

Deel met vrienden:
Wat vind jij? Laat hier je reactie achter!