Toverland onthult nieuw themagebied Avalon

In Bouw update, Toverland by Emiel HermsenLeave a Comment

Toverland heeft zojuist de naam en de eerste ontwerpen getoond van het nieuwe themagebied: Avalon. In het gebied komen een wingcoaster en een bootride te liggen.

Fēnix
De wingcoaster gebouwd door de fabrikant  Bolliger & Mabillard gaat een hoogte krijgen van 40 meter en een baanlengte van 813 meter. De maximale snelheid ligt rond e 95 km/h en telt drie inversies. Per uur kunnen maximaal 1000 mensen een ritje maken in deze nieuwe achtbaan. Het thema rond de achtbaan gaat over de vuurvogel Fēnix, waarin je plaats neemt onder zijn vleugels en een avontuurlijke rit maakt.

Merlin’s Quest:
Naast de wingcoaster komt er ook een rondvaart onder de naam Merlin’s Quest. De attractie wordt gebouwd door MACK rides en wordt 430 meter lang. De ritduur van de attractie is 12 minuten en haalt een capaciteit van 950 mensen per uur. Tijdens de rit vaar je door een grot heen met meerdere gangen, waar het de bedoeling is niet in de ‘verkeerde’ gang te varen.

The Flaming Feather:
Avalon krijgt ook een restaurant er bij, The Flaming Feather. Het zal het eerste restaurant worden waar gasten aan tafel bedient zullen worden. In totaal brengt het hele restaurant (binnen en buiten) zit plaatsen voor ongeveer 430 gasten. In het restaurant komt een bourgondische sfeer te hangen en de gerechten sluiten hier bij aan. Zo worden er diverse vleesgerechten aangeboden en worden er grote bierpullen geserveerd.

 

Deel met vrienden:
Wat vind jij? Laat hier je reactie achter!